Ester kan zich enorm verheugen op de appeltaart die je gebakken hebt, de complimenten en vleierijen vliegen je om de oren. Het is fijn om iets voor haar te doen, ze maakt een feestje van de momenten die je samen hebt. Tot ze een stukje sukade in de taart ontdekt, dan is het klaar.

En zo heeft Ester sterke voorkeuren voor  muziek, literatuur, kleuren, smaken, texturen, beelden . En zo sterk als haar voorkeur is, zo sterk kan ook haar afkeer zijn.

Prijs jezelf gelukkig als je Ester tegenkomt op je weg. Ze loopt naast je, houdt je hand vast, laat je kiezen welke richting je op wil. Ze stemt zich af op jou, ze geeft je wat je nodig hebt. En soms scheurt ze je voorbij, op een oranje fiets, in een vette bak, en incidenteel op hardloopschoenen,

Ulgina
Next Post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact