Ik heb al eerder over mijn ‘kameraden’ verteld, zes donormeisjes en een detective. We hebben zo ongeveer dezelfde opvattingen over donorconceptie en vinden herkenning bij elkaar. Het predikaat ‘meisjes’ zijn we inmiddels ontgroeid, we heten nu Donor Detectives. We helpen elkaar en andere donorkinderen bij het vinden van familie. Onze website staat nu live, hier kun je alles over ons en ons werk lezen.

Ik beloof je: met de energie, drive en focus van deze zeven vrouwen, ga je nog vaker van ons horen.

Wil je mijn persoonlijke zoektocht naar bloedverwanten blijven volgen, klik dan hier en je krijgt bericht als ik een nieuwe blog post.

Liefs, Ester

 

 

Zus
Next Post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact

    %d bloggers liken dit: