Via Els Leijs bereikte me een verzoek van Corine Koole. Zij schrijft voor Volkskrant over de liefde en maakt daar ook een podcast over: Van Twee Kanten. In die podcast interviewt ze een stel, over een heftige gebeurtenis in hun relatie. Ze zocht iemand die op zoek was naar zijn of haar roots.

Ik ken de podcast van Corine, ik luister en lees graag haar verhalen over de liefde, en die interviews zijn behoorlijk intiem. Meije en ik hebben de afgelopen vijf jaar veel met elkaar meegemaakt. Ik vroeg me af: willen we dat op deze manier delen? Het antwoord werd ‘ja’.

Voor mij staat voorop dat ik mijn verhaal blijf vertellen. Zodat andere donor’kinderen’ (of ouders, betrokkenen) zich daarin kunnen herkennen of er hoop uit putten. Toen ik in 2001 hoorde dat ik donorkind ben, was er nog helemaal niks. Maar gelukkig is er nu zoveel te vinden! De geheime groep van Stichting Donorkind, zoekhulp van de Donor Detectives. Er is gelukkig steeds meer openheid over het onderwerp en aandacht voor het recht en volstrekt logische verlangen om je wortels te kennen. Ook de biologische.

Meije is verschrikkelijk lief. Dat kun je in de podcast ook horen. Ik ben blij dat hij mee wilde werken en dat ik het verhaal van mijn zoektocht in deze vorm uit de doeken mocht doen.

Wil je ook je onbekende vader vinden? Stuur me dan via de menuknop bovenaan de pagina een bericht. Dan helpen we je.

Corona
Next Post

Join the discussion 2 reacties

 • Elly schreef:

  Hallo Ester,

  Jullie podcast beluisterd. Het verhaal ontroerde me…nog steeds, al had ik al een en ander gelezen op deze website. Ik ben blij voor jou, dat je zoektocht klaar is en wens jullie samen heel veel geluk voor de toekomst.

  Hartelijke groeten van Elly ( moeder van Eveline en Martijn)

 • elien branbergen schreef:

  Ik sluit me bij Elly aan. Je bent een fijne opvang voor dochter Marilien en je lange zoektocht heeft je veel gebracht.

  Door jou en je moed naar buiten te treden, is het bij mij gaan werken van binnen.

  veel groeten van Elien (moeder van Marilien en Steven)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

  Contact