Wederom groot nieuws! De Donor Detectives hebben alle zes hun vaders gevonden. Eentje wil (nog?) geen contact, twee vaders zijn overleden en de rest van ons is verwikkeld geraakt in een nieuwe zoektocht. De zoektocht hoe je de relatie met de anonieme donor, met wiens hulp jij verwekt bent, vormgeeft.

Hoe noem je elkaar? Hoe intensief heb je contact? Zijn er verwachtingen, over en weer en hoe ga je daarmee om? Is hij net zo leuk (of nog leuker) als je hoopte? Heeft hij wettige kinderen en een vrouw (of man) en hoe gaan zij met jouw bestaan om? Lijk je op hem?

Vandaag staan we in AD, hier kun je het artikel lezen. De stichting die we vier jaar geleden gestart zijn, wordt opgegeven, omdat we alle zes gevonden hebben. Ons werk, het helpen van andere volwassen donorkinderen bij het vinden van familie, zetten we voort. Vanuit de Vlaamse stichting van Donor Detective Stephke en voor Nederland vanuit Stichting Donorkind. Mocht je ook op zoek willen, stuur me een bericht. We helpen je graag op weg.

Join the discussion 2 reacties

 • Elly schreef:

  Hallo Ester,

  Wat een prachtig resultaat hebben jullie hiermee bereikt en voor alle kinderen, die hun donor nog niet hebben gevonden, hoop ik, dat donoren zich bekend willen maken.
  Bij mijn kinderen kan ik merken, dat het ze goed doet om hem te kennen, hetzij door ontmoetingen, hetzij door gesprekken met zijn familie.
  En ik ben er gelukkig mee en dankbaar, dat ze ook beide familie hebben van die kant. Dat maakt het compleet.

 • Eefje schreef:

  Dank je wel Es! Voor alles! ❤

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

  Contact