Van de zomer begon mijn zoektocht naar mijn biologische vader pas echt, na jarenlang in de overtuiging geleefd te hebben dat zoeken geen zin had. Inmiddels heb ik aardig wat media aandacht gekregen. Niet omdat ik dat nou zo leuk vind, maar omdat het mijn doel dient. Ik ga bloedverwanten vinden, ook als ik daarvoor spreekwoordelijk in mijn blote kont moet.

Het begon allemaal met een interview in Plus, dat pas in april of mei zal verschijnen. Daarna volgden Spoorloos, samen met Monique stond ik in Algemeen Dagblad, in december een interview met Medisch Contact en volgende week verschijnt Vriendin waarin ook mijn moeder om haar mening is gevraagd. Via onderstaande link kun je Hart van Nederland van 19 december jl. terugkijken.

Op dezelfde dag was mijn vriendin Eefje te zien bij Editie NL. En we zijn er nog niet. Ik wil ook in 2017 aandacht blijven vragen voor mijn zoektocht en de zaken waar ik als donorkind tegenaan loopt. En gelukkig ben ik daarin niet alleen. U hoort dus nog van mij!

Abonneer je hier als je op de hoogte wilt blijven.

 

<font color=Als u donor was voor 2004" />

Join the discussion Een reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact