Hier is Ties. Ties is voorzitter van Stichting Donorkind. Dat doet hij al vijf jaar. En niet onverdienstelijk. Onder zijn leiding groeide de besloten groep donorkinderen en donoren op Facebook naar nu 400 leden. Dat was de plek waar ik vorig jaar juni, voor het eerst in 43 jaar, lotgenoten trof. De plek die ervoor zorgde dat ik mensen ontmoette, die me geholpen hebben me uit te drukken over het onderwerp donorconceptie. En Ties doet meer, met en zonder de stichting.

Af en toe snap ik niks van Ties. En hij vast ook niet van mij. Hij is leraar en kan ook zo praten. Hij kan vreselijk rustig en verstandig blijven, als ik ongenuanceerd tekeer ga over misstanden die misschien nieuw zijn voor mij, maar die hij natuurlijk al lang gezien had. Dat hij gedoneerd heeft, dat vind ik lastig. Omdat ik vind dat kinderen bij hun natuurlijke ouders horen op te groeien. Maar als ik het interview met Ties in NRC Next lees, kan ik niet ontkennen dat hij een punt heeft.

Ties was, samen met Monique, het eerste andere donorkind dat ik ontmoette. En ik ben nog steeds heel blij dat dat gebeurd is!

Lees hier het mooie interview dat Ties gaf. En Ties, de Donor Detectives zijn er ook voor jou als je verder wilt zoeken naar familie.

Lieve groet van Ester

PS de mooie foto van Ties is gemaakt door Frank Ruiter

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact