Aanstaande maandag kom ik weer bij Spoorloos. Ditmaal niet alleen, maar met mijn stoere zussen! We zijn heel benieuwd hoe de uitzending eruit komt te zien. En we zijn blij dat we weer een oproep mogen doen in onze zoektocht naar ‘de donor’, onze biologische vader. Ik hoop dat het uiterlijk van mijn prachtige zussen weer andere mensen aan het denken zet. Lijken we op hun zus, kind, grootmoeder?

We vragen ons alledrie wel af: wie was die man? En wat hebben we nou gemeen? Wat hebben we van hem? Saskia en ik hebben allebei issues met onze gezondheid (ik heb Diabetes type 1), zit dat in de familie? En dat hoge voorhoofd dat ik bij Saskia en Nicole zie, heeft hij dat ook? Is het inderdaad een gevoelige man, zoals wij denken? Heeft hij iets met cijfers? En dat we alle drie geen ‘drinkers’ zijn, hebben we dat ook van hem?

We weten in ieder geval dat hetgeen ik de vorige keer zei, namelijk dat hij op mijn vader zou lijken, niet klopt. Want onze vaders zijn niet alle drie even lang en hebben ook niet dezelfde kleur haar en ogen. Wat dat betreft heeft de dokter mijn ouders wel een beetje gefopt.

Helpen jullie ons zoeken? Maandagavond 18 december, NPO 1, 21.15 uur. We hopen dat jullie kijken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact