Hierdepiep! Ongelooflijk maar waar, Eefje en ik maken al twee jaar donorkindpodcast De Kwak Kwaakt! We zijn inmiddels ruim 60 episoden verder (ze zijn niet allemaal genummerd) en we werden gister voor de 50.000ste keer beluisterd. Het lastige is wel, dat onze luistergroep vaak in de kast zit. Wat dan weer de groei in bereik wat in de weg zit. Maar dat geeft niet, want we krijgen zulke lieve en bijzondere reacties van mensen die naar ‘de kwak’ luisteren!

Ook steeds meer wensouders weten ons te vinden. En dat vinden we best een tikkie spannend, want het moet voor hen niet altijd makkelijk zijn om ons te horen. We leggen immers nogal de nadruk op de rechten van het (toekomstige) donorkind en de ervaringen van volwassen donorkinderen zullen ook voor veel toekomstige ouders niet mals zijn.

Onze eerste sponsor is ook al enige tijd aan boord. Fiom vind het belangrijk dat de gesprekken met donorkinderen gevoerd worden, en sponsort dus deze episoden. Binnenkort gaan we daarnaast van start met een serie gesprekken met donoren en er zit nog meer in het vat. Mocht je de podcast nou ook een belangrijk en sympathiek initiatief vinden, neem dan contact met ons op voor sponsoring. Dat kan voor een episode zijn, een evenement, een serie… We staan open voor een gesprek.

We maken de podcast naast al onze andere werkzaamheden. In onze vrije tijd. Over en onderwerp dat ons diep raakt. Dat maakt de podcast tegelijk een uitlaatklep, therapie, een oefening in wat we nou van dingen vinden en hoe we dat dan allemaal verwoorden. Het is onderdeel van de reis die Eefje en ik als volwassen donorkinderen maken. Ga je met ons mee? Luister dan hier.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact