Ben jij op zoek naar familie? Ben je bijvoorbeeld donorkind of in Nederland afgestaan en geadopteerd en wil je meer weten over je wortels? Kom dan op de laatste vrijdag van de maand in Hilversum in een kleine groep een kickstart geven aan je zoektocht!

Wat je nodig hebt? Een laptop en de uitslag van je dna-test bij Ancestry, MyHeritage, FTDNA of 23andme. Ik zorg voor wifi, lunch en neem je mee in je eerste stappen in de genetische genealogie, een combinatie tussen DNA- en stamboomonderzoek. We gaan samen je matches duiden en kijken hoe je de informatie over jouw DNA-matches kunt gebruiken om je onbekende (groot)ouder(s) te vinden. Zo maak jij op een vrijdag, in huiselijke sfeer en in goed gezelschap van gelijkgestemden, een mooie (kick)start met je zoektocht.

WAT Kickstart je zoektocht!
WANNEER Vrijdag 24 november 10 uur
WAAR Hilversum, gratis parkeren voor de deur
KOSTEN 250 euro inclusief lunch, koffie en thee, goed gezelschap en mooi uitzicht
MEENEMEN Een laptop en de uitslag van je DNA-test (23andme, Ancestry, MyHeritage of FTDNA)

Wil je liever persoonlijke begeleiding bij het zoeken en vinden van familie? Dat kan natuurlijk ook. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Voor aanmelding, vragen of alternatieve data kun je me hier een bericht sturen.

Socht
Next Post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact