Om te zoeken heb je moed nodig. Want een zoektocht kost energie en vraag ook emotioneel het nodige van je. Ga je vinden? Of toch (nog) niet? En als je gaat zoeken, wat hoop je dan te vinden? Om je een zetje te geven, helpt het misschien om te lezen wat andere mensen zeggen over hun zoektocht. Ik zet hier (blozend) een paar ‘reviews’ op een rij.

Ferry (in Nederland afgestaan en geadopteerd): ‘Vanuit een aanstekelijk optimisme, zorgvuldige daadkracht en gelaagde lichtheid heeft Ester een cruciale hoofdrol gespeeld in de succesvolle zoektocht naar mijn biologische vader. Daarnaast koester ik de bijvangst: Het waardevolle contact en de mooie persoonlijke gesprekken met Ester. Dit alles gun ik een ander ook.’

Stephanie (volwassen donorkind): ‘Als je Ester mag treffen als detective voor je zoektocht, ben je een gezegend mens. Ik ken haar als doortastend, geduldig, geïnteresseerd maar bovenal gaat ze volledig naast je staan in wat jij nodig hebt om je zoektocht op een fijne manier te volbrengen. Als je het zelf even niet meer weet, weet zij het wel voor je. En ze neemt je mee in die energie. Mijn ervaring is dat ze me het zelfvertrouwen heeft gegeven om dingen te doen die ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden. Dankzij Ester ben ik al meerder malen uit mijn comfortzone gestapt. Doodeng, en toch normaal omdat ik altijd kan vertrouwen dat ze naast me staat.’

Nienke (volwassen donorkind): ‘Dankzij Ester heb ik mijn donorvader gevonden! Waar ikzelf vastliep op de matches die ik had, zag zij juist mogelijkheden. Door dagenlang intensief speurwerk zijn we samen in enkele dagen van niets naar de mogelijke donor gegaan. Een DNA-test heeft het vervolgens bevestigd, waarvoor ik Ester nog elke dag dankbaar ben. Een nieuw hoofdstuk, waar ik zonder haar hulp niet had kunnen komen.’

Anne (volwassen donorkind): ‘In onze zoektocht heb ik je ervaren als heel betrokken en een grote steun. Ben je heel erg dankbaar, ook voor de fijne gesprekken en je doortastendheid.’

Ik zie iedere zoektocht als een reis. Spannend en onvoorspelbaar. Soms duurt het (veel te) lang, dan weer (misschien toch een tikkie te) kort. Je weet nooit wat je vindt. En wanneer. Samen maken we de reis de moeite waard. Zorgen we dat jij er klaar voor bent om, als het zover is, je ‘nieuwe familie’ te ontmoeten. Waarna een nieuwe ontdekkingstocht volgt, waarin je uitvogelt of en welke plek je elkaar in je leven geeft. Je mag op deze reis altijd een beroep op me doen. Ondanks dat elke reis weer anders is, zijn er veel overeenkomsten. Als je met mij op reis gaat, krijg je al mijn ervaring (inclusief die van mijn persoonlijke zoektocht) erbij.

Ga je mee? Neem dan hier contact met mij op!

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

    Contact